Valokuvia

Muiden ottamia kuvia minusta

Kesäkuun alussa 2021 Nummen Seurakuntatalon tapahtumassa klassisen kitaran soiton keikalla (Tämä artistikuva on otettu ennen konsertin alkua.)
Nummen Seurakuntatalon klassisella kitarakeikalla kesän 2021 alussa setin alkupuolella, otteesta päätellen ohjelmistooni sisältyvä Fances Tarregan La Grima soittovuorossa.
Illan viimeinen ohjelmanumero samassa tilaisuudessa
Minä kiinnostuneena pc-tietokonepelaamisesta joskus vuonna 1996-1997 tienoilla. Eipä se omena kauas puusta pudonnut, sain tietokoneista elinikäisen harrastuksen, alemman korkeakoulututkinnon, ei siis kauas omena puusta pudonnut näin 2021 ajateltuna.

Joitain itse ottamiani valokuvia

Viihtyisää pihamijöö eräästä minulle tutusta taloyhtiön pihalta kotilähiössäni Turun Runosmäessä
Kesäkuun 16.06.2020 Turun Runosmäen Ala-asteen jo sittemmin puretun koulupihan julkisivun näkymä, jossa näkyy paikallisen nuorison harjoittama anarkia. Lähetin kuvan myös Turun Sanomien ”lukijan kuvia” – palstalle argumenttien kera, mutta porvari urheilu- ja kuolinilmoituslehti Turun Sanomat eivät koskaan julkaisseet tätä kuvaa. Lähetin kuvan myös Turun vasemmistoliiton sähköposti -keskustelupalstalle, joka poiki vähän keskustelua Turun eri lähiöiden paikallisen nuorison hyvinvoinnin pahanvoipaisuudesta.
Tuomiokirkkosilta-2017
Ylittämässä Tuomiokirkkosiltaa 2017 maaliskuussa Tois pualt jokkee täl pual jokkee
Vappupicnic 2016
Vartiovuorenmäen TYYlikkään vapun vapunpäivän viettoa 2016 Turussa Vartiovuorenmäellä.
Viimeisin Live-klubikonsertti, jossa olin ennen koronaa 2017 vuonna Humalistonkadulla Jimi Hendrix -tribute -esitys. Keikka oli hyvä, ja soittajat groovaavan ammattitaitoisia, mutta paikalla ei ollut juuri ihmisiä paljoakaan seuraamassa esitystä.

Muut kuvat, kuin valokuvat

Mitä tykkään käydä laulamassa Karaokea, Korona-aikana en ole käynyt juuri lainkaan iltaelämässä, mutta sitä edeltävänä aikana olin aktiivinen. Tämä kuva on erään karaoketuttuni Humpubissa minusta piirtämä muotokuva lyijykynällä ilman, että olisin omaehtoisesti tilannut tätä piirrustusta, kaveri raapusti tämän minun lauluvuorollani. Kyllähän siinä luonnonkihara -hiukset näkyy, parta rehottaa, kun en ollut ajanut sitä, ja edestäpäin otsan puolelta on kaljuuntumista.