Yritystoimintaa harkitseville (Tutkimusraportti)

Olen suorittanut alemman korkeakoulututkinnon liiketaloudesta ja hallinnosta ja olen aiemmin tilauksesta laatinut selvitystutkimusraportin suuren järjestön erään toiminnan kaupallistamisesta mikro-talouslähestymistavasta loppuraportin asiakirjan sisältäen noin 30 sivua pelkkää asiaa kaikkineen, mikä liittyy ja on huomion arvoista otettava huomioon hyötyine haittoineen kaikkineen, sekä liitteenä olen laatinut liiketoimintasuunnitelman ja SWOT -analyysin. Dokumentti oli pätevä ja kaikin puolin keräsi erittäin hyvää ja positiivista palautetta muiltakin, kuin esimieheltä, joka tilasi minut tekemään sen.

Kykenen kartoittamaan toimialasta riippuen liiketoiminta-näkökulmasta akateemisella tavalla top-down-lähestymistavasta oleellisen asian asiaan syvän perehyneisyyden jälkeen ja laatimaan selkeän loppudokumentin tilaajalle juuri esimerkiksi soveltuen henkilöille, jotka suunnittelevat yritystoiminnan aloittamista.

Lähestymistapani asiakasrajapinnassa on inhimillinen, itse sijaitsen Turussa, joten Turussa asuvan tilaajan osalta voidaan tavata kasvotusten, mutta videoyhteydet sitten toimivat puolin ja toisin ja matkapuhelin nyt toissijaisena yhteydenpito-välineenä.

Laadin tilauksesta siis esikartoitus-raportti-dokumentin ensin syvään perehtyen toimialasta riippuen ja laadin liiketoimintasuunnitelman sekä SWOT -analyysin liitteeksi, jossa huomioidaan moniulotteisesti asiat molemmilta kääntöpuolilta. Sitoudun toimeksiantoon täysin, ja tarkoitukseni tuottaa pelkästään laadullista raportointia, voidaan sopia lopullisen asiakirjan toimitustavasta joko sähköisenä tai perinteisenä fyysisenä paperitulosteena tai vaikka molemmilla.

Raportin laadinta-aika on noin 2 -3 kuukautta siitä pisteestä, kun olemme aloittaneet kaupankäyntisuhteen, hintaan sisältyy ongelmankartoitus, eli esihaastattelu tottakai aluksi, jossa kartoitetaan toimialaasi, jolla olet suunnitellut toimivasi, ja yksityiskohtaisemmin, minkä tyyppistä toimintaa on ajatuksissa harjoittaa, jotta dokumentista tulisi mahdollisimman uniikki ja yksilöity juuri tilaajan tarpeisiin.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Hinta: 5000€ (Laskutan laskutuspalvelun kautta)

Terveisin,

Jere Sumell, yrityskonsultti

+358 (0)414782270