Palveluportfolioni (2024-)/ Tilaa tuote [SHOP]

Harrastemusikantti tilaisuuteen (400€ / ilta)

  • Pätevä harrastemusikantti klassisella kitaralla/sähkökitara.
    • Klassinen ohjelmisto – Tunnettuja klassisen kitaramusiikin paloja ja populaarimpaa musiikkia mm. Elvis Presley/Beatles/Led Zeppelin / Metallica.
    • Sähkökitara – Hyvällä tyylitajulla soitettua roots/blues -vivahteista äänimaiseman luontia, josta tullut pelkkää positiivitsta palutetta siitäkin. Sävelet eivät lopu kesken, eikä tyylitajuni ansiosta soittoni jätä ketään kylmäksi.

Toiminta-alue – Turku ja lähiympäristö

Juontaja tilaisuuteen (250€ / tapahtuma)

  • Supliikki ja sanavalmis terveellä tavalla myyntihenkinen ollen kykenen tilaajan edun mukaisesti ja tapahtuman luonteen mukaisesti juontamaan tapahtuman pienistä tapahtumista keskikokoisiin.

Toiminta-alue – Turku ja lähiympäristö

DJ Tilaisuuteen (250€ / ilta)

  • Läpi elämän jatkuneen soittoharrstukseni lisäksi kykenen tuottamaan musiikinsoitto-palvelun, eli DJ -palvelun tapahtumaan hyvällä maulla ja tapahtuman luonteeseen sopivan musiikkivalintojen osalta nostattamaan tilan tunnelman kattoon. Musiikki-genre/kappale -ymmärrykseni ja tietouteni on käytettävissä tilauksesta. En ole ainoataan pätevä harratemusikantti, olen myös pätevä musiikin kuluttja itse laidasta laitaan tyylilajeittain klassikoista harvisaiempiin hyviin kappaleisiin siten, että tyylitaju ei rikkoudu, ja illan soitetuissa kappaleissa on jokin yhdistävä ”punainen lanka”, joka ohjelmistoa vie eteen pän.

Toiminta-alue – Turku ja lähiympäristö

Video-Agentti -toiminta (200€ / video)

  • Olen syntnynyt 1980-luvun alussa, ja televisio kasvatti minut. Olen erityisen kokenut videoiden katselija, ja havaintoni kohdistuu mitä vaihtoehtosmpine hämärine merkityksineen hyvällä maulla ja tavalla ”oikeanlaisiin” asioihin katsellessani kuvallista viestintää. En ole juristi koulutukseltani, joten en ota kantaa videoon liittyviin juridisiin kysymyksiin, vaan tarjoan kirjallisen loppuraportin tyyliin ”humaani video-analyysi”.

Toiminta-alue – Koko Suomi

Nettitekstit tilauksesta (50€ / artikkeli)

  • Olen harrastanut enimmäkseen aktiivista bloggaustoimintaa noin reilut 10 vvuotta 2023 loppuvuodesta taaksepäin mentäessä, ja kykenen tuottamaan tilauksesta tekstisisältöä verkkoon niin someen, kuin assiakkaan verkkosivuillekin vaivatta tyylilajista ja teksti-genrestä huolimtta.

Toiminta-alue – Koko Suomi

Puhuja tilaisuuteen (300€ / tapahtuma)

  • Luovaa ajatsta ilmoille yritystilaisuuksiin/yksityistilaisuuksiin valmistautuen huolella joka esitykseeni.f

Toiminta-alue – Turku ja lähiympäristö

Yhteydeotto

Puhelin +358 (0)414782270

Soita ja räätälöidään tarpeitasi vastaava kokonaisuus ja sovitaan yksityiskohdista tarkemmin. Joustavuus ja ketterät toimintamenetelmät ovat vakiona asiakas-sidosryhmäviestinnässäni.