Videopelejä ja koneella Gonna Roll Good Times worth of shaking my moneymaker

Tein loppusyyskuusta youtubeen 5-osaisen video-minisarjan kesäisestä retropelailun tiimellyksestä tyylillä loppuun saakka tietoisesti hoidettu.

Laajensin mediaportfoliotani tekstiin innostuneena myös tekoälyn mahdollisuuksista kuvankäsittelyn suhteen positiivsessa valossa, mitä itse olen täysin itsenäisesti näitä tuon ulos.

Youtube-kanavan lisäsi WordPress.comissa alkaa olemaan jo 10 vuotta täynnä, mitä nickname mitä anonyymisti alusta lähtien siellä tietoisesti en ollutkaan, mitä piti opiskelujen ekana vuonna ekan vuoden kestävä ”Johdatus Informaatioteknologian” -kirjoittaa tiimiblogia kuukausien aiheista, ”Jakakaa keskenänne vuorot”, niin enhn siitä pisteestä enää voi olla mikään anonyymi, eikä ole tarkoitustkaan. Anonyymisyyden voi unohtaa netissä ja yksityisyyden suojan, TOR-verkkokaan oe enää ollut pitkään täysin anonyymi, mitä jo muutama vuosi sitten Ubuntu Suomi -palstalla keskusteluun otin osaa ja sitä käytiin. En käytä sitä. Tietoliikenne on julkista eikä mikään lopulta jää päivänvalolta kestämättömäksi.

Videosarjani tyylikäs tietoisesti toteutettu media-portfolioni laajennus kyseiseen ”@Suomihuippu down Youtube, Retroseppo esittää nichenä Gameplay -5 videosarja kotisivut ilmaistililläni hamaan loppuun saakka https://retroseppo.wordpress.com/

Pete Best muuten on varmaan maailman kova-onnisin kundi ”Was Pete’s name Best? after Beatles?”

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *