Vuosi 2024 – Uuden äärellä

Vuosi 2023 alkaa vetelemään viimeisiä päiviään, ja olen jo pitkään kaavaillut palvelu-portfolioni kasvattamista enimmäkseen julkinen esiintyjä -saralla, ja nyt löytyy toimintaa ja minulta tilattavia palveluita portfoliostani kiitettävästi eriteltynä ja ammattimaisesti toimitettuna.

Lisäsin tuotekuvaukset palveluportfolio-sivulleni, ja jatkossa olisi tarkoitus kehittää palveluportfolioni myyntiartikkelien myynnin edistämiseksi ja tehostamiseksi näkyvämpää ja asianmukaisempaa markkinointiviestintää eri kanavissa vuoden 2024 alusta lähtien, vaikka laskutuspalvelulla laskutankin, tämä tekstiesitys nyt on ensimmäinen, mistä lähdin liikenteeseen mutta tarkoitus olisi, että ei jää siihen.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *